TRIV NU PÅ TRIVSELSDAGEN

Prøv TRIV NU’s program for trivselsdagen. Du kan bruge programmet herunder, som består af udpluk fra TRIV NU, eller du kan bruge trivselsdagen som anledning til at starte fra begyndelsen af TRIV NU-forløbet og opleve de mange gevinster andre skoler har oplevet ved at bruge TRIV NU til at fremme trivsel.


TRIV NU er gratis, og når du, igennem din ledelse, får fuld tilslutning til det digitale lærermiddel, så har hele skolen gratis adgang lige så længe, I ønsker. Så giv dine kollegaer årets trivselsgave – et tjekket program for trivselsdagen, som er lige til at gå til både analogt og digitalt.

Vælger I den digitale version, får I samtidig adgang til hele TRIV NU-lærermidlet på ubegrænset tid. Et omfattende lærermiddel som byder på konkrete øvelser og vejledning direkte til eleverne, men som ud over det også byder på materiale til at booste lærertrivsel, styrke forældresamarbejdet og et selvstændigt forløb til styrkebaseret projektarbejde.

Mangler du noget til skolernes trivselsdag?

Du kan med fordel bruge TRIV NU på skolernes trivselsdag. Vi har sammensat et lille lækkert halvdagsprogram, som du kan hente her. Programmet for trivselsdagen findes her i digital version og analog version:

DIGITAL VERSION

OBS. Det digitale forløb kræver adgang til TRIV NU.

ANALOG VERSION

© 2017 Psykiatrifonden

Hejrevej 43  

2400 København NV

Udviklet med støtte fra Undervisningsministeriet, Finansministeriet og KL

  • Facebook icon
  • Linkdin Icon