DATABEHANDLING

 

Nedenfor kan du læse mere om, hvilken data vi anvender og hvorfor. 

HVILKEN DATA ANVENDER VI?

TRIV NU gør brug af UNI-Login til at hente persondata. For at give den bedste oplevelse, er vi nødt til at gemme dele af den data. Men det data, der bliver gemt, kan ikke bruges til at finde den præcise identitet af personen. Det eneste vi gemmer af informationer om brugeren, er; navn, UNI-Login brugernavn, relation til institution (skole) og relation til klasse på institutionen. Vi har ikke adgang til adresser, kontaktoplysninger eller CPR-numre.

Grunden til at vi er koblet op på Uni-Login er, at vi udelukkende har brug for en struktur for elever og klassers arbejde i TRIV NU. Og derfor har vi forsøgt at begrænse det data, vi anvender i TRIV NU. 

Liste over data TRIV NU anvender: 

Om skolen:         ID, institution

Om klassen:       klassenavn, institution 

Om bruger*:       brugertype(lærer/elev), navn, klasse, institution

* OBS alt data om brugerne hentes først, når de logger ind på TRIV NU første gang. Ønsker en lærer eller elev ikke at være med i TRIV NU skal vedkommende bare lade være med at logge ind. 

I forbindelse med klassernes arbejde med trivselbarometeret i TRIV NU generes der bl.a. data om klassernes trivsel. Denne data er lagt sammen på klasseniveau og TRIV NU indeholder derfor ikke nogen trivselsmålinger på individniveau. 

DATABEHANDLERAFTALE

Psykiatrifonden indgår som udbyder af TRIV NU gerne databehandleraftaler med de skoler/kommuner, der anvender TRIV NU. Vi underskriver gerne lokale databehandleraftaler, hvis de afspejler vores relation som databehandler og TRIV NU's anvendelse af data. Vi har også et eksempel på en databehandleraftale her, som I som skole el kommune kan anvende eller søge inspiration i.

Du kan hente vores skabelon til en databehandleraftale her:

 

Her kan du læse mere om Privatlivspolitik og Cookies for TRIV NU.

© 2017 Psykiatrifonden

Hejrevej 43  

2400 København NV

Udviklet med støtte fra Undervisningsministeriet, Finansministeriet og KL

  • Facebook icon
  • Linkdin Icon